DESPRE NOI

PROCONTROL AMC SRL Bucuresti

PROCONTROL AMC srl Bucuresti este o firmă cu capital integral privat înfiinţată în anul 2004, avand ca obiect principal de activitate distributia de instrumente si aparate de masura si control pentru industrie si laboratoare metrologice produse de fabricanti consacrati din Europa, Statele Unite ale Americii, Coreea de Sud si Japonia.

Experienta noastra asupra tuturor aspectelor legate de procurarea de aparate de masura si control este completata de profesionalismul si energia personalului nostru bine calificat, capabil sa ofere servicii de consultanta in adoptarea solutiilor de masurare optime.

De-a lungul activităţii sale S.C. PROCONTROL AMC şi-a lărgit continuu aria de acoperire marind gama produselor si serviciilor oferite si dovedind disponibilitate şi respect faţă de client.

Clienţii şi satisfacerea cerinţelor acestora sunt în centrul activităţilor S.C. PROCONTROL AMC SRL. Competenţa, operativitatea, flexibilitatea şi capacitatea de a identifica şi realiza cerinţele specificate de client sunt obiectivele esenţiale ale politicii către clienţii S.C. PROCONTROL AMC SRL.

“STIINTA INCEPE ACOLO UNDE INCEP MASURATORILE”